Sisteme de drenaj

Amenajarea unei gradini sau a terenului din jurul casei presupune multa atentie, iar asigurarea unui astfel de spatiu este unul dintre cele mai importante aspecte de care un proprietar trebuie sa tina cont.

Apa care se acumuleaza pe aria terenului, poate avea consecinte grave asupra spatiului verde si poate fi daunatoare chiar si pentru locuinta daca serviciile de sisteme drenaj nu sunt realizate si intretinute conform unor specificatii tehnice exacte.

Pentru ca fundatia casei sa nu fie slabita, iar culturile si plantele sa aiba un aspect ingrijit este necesar sa fie implementate corect sisteme de drenaj, care sa indeparteze apa in exces si sa permita sa patrunda intr-un sistem de colectare.

Amenajarea terenului cu sisteme de drenaj profesioniste

Sistemele de drenaj sunt alcatuite din tevi subterane flexibile, de diametre diferite care au o tesatura protectoare ce preia surplusul de apa produs de precipitatii sau irigare si regleaza umiditatea solului.

Echipa de specialisti in domeniu realizeaza o serie de santuri adanci si indeajuns de largi incat sa permita excesului de apa sa se reverse de pe suprafata terenului afectat.

Pentru ca procesul de drenaj sa fie simplificat, iar suprafata sa fie una stabila, tevile trebuie montate usor inclinat, urmand adaugarea de pamant si nisip.

Sistemele de drenaj se implementeaza in doua moduri:

– Sisteme de drenaj deschise – permit devierea apei si zapezii

– Sisteme de drenaj inchise – elimina umezeala deja absorbita de sol

Euro Garden utilizeaza o tehnologie de ultima generatie si utilaje performante ce asigura montarea si monitorizarea unor sisteme de drenaj profesioniste pliate pe necesitatile pe care solul le are, oferindu-va astfel garantia ca umiditatea excesiva nu mai exista niciodata.

Procesul de implementare al sistemelor de drenaj se realizeaza doar de persoanele competente, doar dupa ce s-a facut o experitiza si s-au luat in calcul toti factorii care afecteaza solul, pentru a nu risca astfel, ca pamantul fertil sa se usuce, iar cresterea plantelor sa nu mai fie posibila.